Pleisters

ORTOPAD® oogpleisters – NIEUW: Alle oogocclusiepleisters zijn nu gemaakt van zacht bamboevlies.

De ORTOPAD® oogpleisters zijn speciaal ontwikkeld voor occlusietherapie bij kinderen. Ze weten niet alleen te overtuigen door de grote keuze aan kleurrijke motieven, maar ook door hun uitstekende kleefkracht en huidvriendelijkheid.

Als kinderen of baby's scheelzien, raadt de oogarts, in samenwerking met een orthoptist, vaak aan om tijdelijk één oog af te plakken met een speciale oogocclusiepleister. Op deze manier kan het gezichtsvermogen gericht worden getraind. Om deze therapie zo aangenaam mogelijk te maken voor de kleintjes zijn de ORTOPAD® oogpleisters voorzien van vele verschillende motieven, met voor elk wat wils. Alle ORTOPAD® oogpleisters zijn gemaakt van een huidvriendelijk vlies, zijn latexvrij en hebben door hun anatomische vorm met knipjes aan de neusbrug een perfecte pasvorm voor het gezicht van het kind. De speciale hotmeltlijm is hypoallergeen en kenmerkt zich door uitstekende hechtende eigenschappen, maar tegelijk kan de pleister ook altijd gemakkelijk worden verwijderd.

ORTOPAD®-oogpleister correct opplakken

NIEUW: Alle oogocclusiepleisters zijn nu gemaakt van zacht bamboevlies

De duurzaamheid van onze producten ligt ons na aan het hart. Daarom hebben we gekozen voor de snelgroeiende grondstof bamboe als dragermateriaal voor onze oogpleisters. Het ontziet niet alleen het milieu, maar is ook huidvriendelijk, zacht en sterk.

Meer weten

Wenst u advies?

Collega's bewerking van de opdracht
Advies oogpleisters 

Tel.: +49 5207 991688-19
info@ortopad․nl

* Verplichte informatie

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!