Kwaliteit

Hoogstaande kwaliteit met minimaal risico op huidirritaties

De ORTOPAD® oogpleisters bestaan uit een bijzonder soepel en luchtdoorlatend vlies met speciale lichtafdichtpads en een hypoallergene hotmeltlijm. Ze zijn latexvrij en vrij van conserveringsmiddelen, zodat dagelijks gebruik geen probleem is, zelfs voor de gevoelige huid.


Al onze oogpleisters zijn ontwikkeld met de medewerking van kinderen. Verschillende motieven met grote en kleine motieven, met of zonder glitter of gewoon wit en huidkleurige pleisters bieden een kleurrijke afwisseling. De verschillende maten (Junior, Medium en Regular) garanderen een optimale pasvorm, terwijl de meegeleverde gebruiksaanwijzing het aanbrengen van de oogpleister nog makkelijker maakt.

NIEUW: Alle oogocclusiepleisters zijn nu gemaakt van zacht bamboevlies

De duurzaamheid van onze producten ligt ons na aan het hart. Daarom hebben we gekozen voor de snelgroeiende grondstof bamboe als dragermateriaal voor onze oogpleisters. Het ontziet niet alleen het milieu, maar is ook huidvriendelijk, zacht en sterk.

Meer weten

ORTOPAD®-oogpleister correct opplakken

Wenst u advies?

Collega's bewerking van de opdracht
Advies oogpleisters 

Tel.: +49 5207 991688-19
info@ortopad․nl

Door uw gegevens in te voeren en op te sturen verklaart u dat u ermee instemt dat we uw gegevens in ontvangst nemen, tijdelijk opslaan en beoordelen om uw vraag en eventuele verdere vragen te kunnen beantwoorden. Deze instemming kunt u op elk moment intrekken (herroepingsrecht). Aanvullende informatie vindt u op onze pagina Gegevensbescherming. Via de link wordt een nieuw venster geopend.

* Verplichte informatie

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!