ORTOPAD® Mix PREMIUM Natur

Onze nieuwe oogocclusiepleisters ORTOPAD® Mix PREMIUM Natur om zelf te mengen uit 60 motieven op de voor- en achterkant – samengesteld uit de meest populaire ORTOPAD-dessins uit onze collecties en 10 gloednieuwe pleisters. Elke verpakking van ORTOPAD® Mix PREMIUM Natur bevat 100 oogpleisters van uw keuze (minimaal 10 pleisters per motief).

Door de nog grotere keuze heeft elk kind de gewenste occlusiepleister.

ORTOPAD® Mix PREMIUM Natur zijn onze huidvriendelijke oogpleisters voor de gevoelige kinderhuid, voorzien van zachte lijm waardoor pijnloze verwijdering mogelijk is maar ook een goede hechting - de hele dag door. Bij deze nieuwe mix zegt de naam het al: PREMIUM staat voor de beste materialen, meer draagacceptatie en een ruime keuze uit kleurrijke motieven.

'Natur' staat hier voor het steeds belangrijker wordende onderwerp van 'milieu en natuurbescherming'. Met dat in gedachten hebben we enige oogpleisters ontwikkeld en ontworpen waarop de levende wezens uit onze natuurlijk staan afgebeeld. Onze favorieten zijn de bijen, sprinkhanen en libellen. Insecten die voorkomen op onze eigen bloemenweides - onmisbaar voor het milieu en voor ons mensen.

De soortenrijkdom ligt ons zo na aan het hart dat we enige jaren geleden een bloemenweideproject in het leven hebben geroepen: een bloemenweide van drie hectare groot bij ons in de buurt die uitsluitend bedoeld is voor de bescherming van insecten.

De voordelen op een rijtje

  • Verkrijgbaar in drie maten
  • grote keuze uit motieven met 60 verschillende dessins
  • Ademend & zacht
  • Lichtdicht & luchtdoorlatend
  • Ergonomisch en nauwsluitend - met knipjes aan de neusbrug
  • Kleurrijk & freaky - diverse motieven
  • Hypoallergeen & huidvriendelijk
  • Gevoelig & verwijderbaar zonder lijmresten.
  • Duurzaam & milieuvriendelijk - van bamboevlies
  • Vliesmateriaal en verpakking van bamboe

Onze ORTOPAD®-oogpleisters zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten - Junior, Medium en Regular:

ORTOPAD® Mix PREMIUM Natur

Maat VE ZI-Nr.
Junior 100 1712-5200
Medium 100 1712-6037
Regular 100 1712-6045

Wenst u advies?

Collega's bewerking van de opdracht
Advies oogpleisters 

Tel.: +49 5207 991688 - 31
info@ortopad․nl

Door uw gegevens in te voeren en op te sturen verklaart u dat u ermee instemt dat we uw gegevens in ontvangst nemen, tijdelijk opslaan en beoordelen om uw vraag en eventuele verdere vragen te kunnen beantwoorden. Deze instemming kunt u op elk moment intrekken (herroepingsrecht). Aanvullende informatie vindt u op onze pagina Gegevensbescherming. Via de link wordt een nieuw venster geopend.

* Verplichte informatie

×

international

Kies uw taal